2018年1月10日 星期三

晒兩卡求婚戒 蕭潤邦自爆求婚計劃險穿崩 __,蕭潤邦,

兩人依家已經去咗日本旅行。37歲「生煎包王」蕭潤邦(Oscar)在Instagram宣布向女友江若琳(Elanne)求婚成功,今日正日生日的Oscar ...


兩人依家已經去咗日本旅行。


37歲「生煎包王」蕭潤邦(Oscar)在Instagram宣布向女友江若琳(Elanne)求婚成功,今日正日生日的Oscar昨晚才慶祝完,今日兩人就已飛到日本旅行,兩人透過電話表示求婚是在去年12月尾時發生的,Oscar透露求婚經過:「約埋好多朋友,一啲出道以來對佢好有代表性嘅朋友突然出嚟,佢嗰陣已經失控喊晒,好似失戀咁,好激動,之後我就唱番首歌,其實件事都好順利,我都籌備咗個幾兩個月。」但他自爆Elanne其實可能早已識穿驚喜:「其實我喺電話開咗個group,但個group成日彈出嚟,喺中間成日畀佢發覺,可能佢都有秘密瞞住我,就係可能佢一早已發現,但詐唔知,但總算順利,希望令佢難忘,最緊要佢個感受。」他亦透露戒指有兩卡,但幾多錢就不講,最緊要Elanne喜歡。

否認有B

旁邊的Elanne亦冧爆表示:「我哋識咗10年,好了解大家,呢段時間大家一齊,雖然好肉麻,但佢嘅愛好偉大,呢個男人可以付託終生。(求婚嗰陣佢有冇咩愛的承諾?)佢講之前10年一直陪唔到我,但未來唔會再陪唔到我,會陪我行好多路,所以就感動咗,我喊到好似失戀咁。」問到拍拖未夠一年已經結婚,是否因為有了BB?Oscar否認:「未有,我哋係有計劃地去做,梗係結婚先,之後先睇吓有冇機會有細路仔,結婚有好多嘢要處理,我嘅能力未必可以同一時間處理兩樣嘢,所以都係結婚先。」他亦表示希望今年12月舉行婚禮:「係我哋目標,雖然好似遲咗一步,但希望努力啲搵個舒服地方畀朋友、家人聚一聚。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...