2018年1月1日 星期一

相隔半年再造人成功 葉翠翠有喜3個月 __,翠翠,葉翠翠,

恭喜恭喜!2018第一件娛樂圈喜事。藝人葉翠翠(Tracy)去年四月誕下仔仔周津羲後,相隔半年再次成功「造人」。她接受東網訪問時承認有喜:「依家三個多 ...


恭喜恭喜!2018第一件娛樂圈喜事。


藝人葉翠翠(Tracy)去年四月誕下仔仔周津羲後,相隔半年再次成功「造人」。她接受東網訪問時承認有喜:「依家三個多月,預產期會係五至六月,但未知BB性別。(你同老公知道再懷孕有乜反應?)比我們預期的時間早了一點,本來以為要試好多次才成功,像第一胎試了大半年,但我們都好開心。」

問到身體有沒有出現不適?Tracy說:「開頭有血壓低嘅情況,所以暈得好犀利,好彩冇嘔。試過血壓低都幾犀利,上壓80幾,下壓50幾,都比較低。我都睇過醫生,醫生話冇乜嘢可以做,叫我休息多啲。嗰時瞓床都有一段好長時間,好似差唔多成個幾兩個月。」她謂差不多已過妊娠反應,但孕婦始終會較攰,加上要照顧仔仔,會較為吃力。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...