2017年12月20日 星期三

關宛珊:驚爆已婚!關宛珊爆Patrick Sir戒指藏泳褲 __,關宛珊,

關宛珊話同男友PatrickSir結咗婚成年,當時喺關島註冊!味之天使「蜜瓜」關宛珊(Kimmy)被指與男友《東張西望》主持PatrickSir(林溥 ...


關宛珊話同男友Patrick Sir結咗婚成年,當時喺關島註冊!


味之天使「蜜瓜」關宛珊(Kimmy)被指與男友《東張西望》主持Patrick Sir(林溥來)好事近,不過關宛珊回覆東網時,卻大爆原來已經與Patrick Sir成婚!她說:「其實都結咗婚成年㗎喇,不過一切從簡,只係喺關島註冊!因為想低調啲,所以冇擺酒,只係家人食餐飯,媽咪都話唔好搞咁多嘢,食餐飯算」雖然婚訊已公開,她表示亦開心,一切順其自然。

談到求婚過程,她笑指Patrick Sir相當搞笑,當時二人在墨爾本的一個沙灘,不過Patrick Sir就古古怪怪:「佢叫我唔好落水,搞到我都有啲忟,然後佢喺水中、泳褲入面拎隻戒指出嚟求婚,我真係好Surprise,好感動,都喊晒,好彩冇咩人見到!」

現在已成人妻,不過她覺得沒有太大分別,因二人一直同住,不過大讚Patrick Sir婚後比起拍拖前對她更好,可能是因為多了一份責任感。至於可會生小朋友?她直言兩公婆都喜歡小朋友,都會想生BB,目前先調理身體。

談到被指在深圳選婚紗,她謂是在深圳改婚紗,她說:「之前做嘢嗰陣就影好多婚紗,所以都唔係好想影,但係老公話留個紀念,所以喺澳洲影咗!」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...