2017年12月22日 星期五

咪神處女撞車 朱智賢:多謝先生唔追究 __,朱智賢,

朱智賢追尾撞到前車,慶幸被撞的司機不追究。無綫新咪神朱智賢發生交通意外,佢第一時間上載照片同報告咗情況畀大家知!當時佢駕駛住座架沿公路直行,不慎撞向前 ...


朱智賢追尾撞到前車,慶幸被撞的司機不追究。


無綫新咪神朱智賢發生交通意外,佢第一時間上載照片同報告咗情況畀大家知!當時佢駕駛住座架沿公路直行,不慎撞向前車車尾,幸好對方未有追究,仲提醒新咪神下次揸車要小心。

見朱智賢座駕喺網上嘅照片,車頭未見明顯傷痕,佢發文:「人生第一次撞車。係我唔好一個唔留神煞唔切掣,撞落人哋車尾!然後即刻落車道歉,不停唔好意思,點知對方望左2眼架車,話唔緊要,算數。我都好愕然!竟然唔洗(使)賠錢乜事都無??佢仲好好語氣提醒我下次揸車小心啲,真係好好人!好多謝呢位先生!我以後一定一定會小心。」

----------------------------

東網巨星開咗ig喇,大家快啲follow

https://goo.gl/KGuo2N


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...