2017年12月10日 星期日

結婚先諗生B?鄭嘉穎話會有意外 __,嘉穎,鄭嘉穎,

鄭嘉穎話正常就係結完婚先生b。藝人鄭嘉穎出席保良局慈善晚宴活動,擔任兒童助養大使的他透露將會上台獻唱,又分享早年曾透過其他機構助養小朋友,並曾到訪越南 ...


鄭嘉穎話正常就係結完婚先生b。


藝人鄭嘉穎出席保良局慈善晚宴活動,擔任兒童助養大使的他透露將會上台獻唱,又分享早年曾透過其他機構助養小朋友,並曾到訪越南作探訪活動,愛心爆棚!講到賴慰玲(Winki)早前誕下仔仔Marat,身為契爺的鄭嘉穎亦開心大談契仔:「好開心用咗我幫佢改嘅英文名,見到契仔咁得意,梗係開心我見證住Winki同佢老公由相識到拍拖,再有小朋友到結婚,佢哋經歷咗好多嘢,我都希望見到契仔長大成人。」

問到契仔咁得意,可有感染鄭嘉穎跟女友陳凱琳趕快生番個?他笑言:「唔係比賽,每個人都有唔同嘅時間表,有(小朋友)就當然歡迎。(結婚先?)通常都係,但都會有意外,好似Winki咁,一步一步嚟」他又稱如果結婚一定會公布,但暫時未有計劃結婚。


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...