2017年5月19日 星期五

冇大冇細!祥仔叫司棋姐做老臨勁唔尊重 __,祥仔,黎耀祥,阮兆祥,

祥仔竟然咁大膽叫司棋姐做老臨…藝人黃宗澤(Bosco)、阮兆祥(祥仔)、李司棋、關菊英、夏雨及王浩信、日前於電視城拍攝無綫新劇《溏心風暴3》。期間Bo ...


祥仔竟然咁大膽叫司棋姐做老臨…

藝人黃宗澤(Bosco)、阮兆祥(祥仔)、李司棋、關菊英、夏雨及王浩信、日前於電視城拍攝無綫新劇《溏心風暴3》。期間Bosco及祥仔一唱一和地搞爛gag,大放笑彈!當中祥仔提到於劇中全家總動員去尋找失蹤的陳敏之,即與Bosco玩「食字」!他說:「我哋喺呢場要『四周』搵佢,當佢好似紫菜咁四周圍搵佢。」

Bosco聞言立即加把嘴附和,氹得同場李司棋及關菊英等笑不攏嘴!問到兩人是否經常搞gag,Bosco踢爆李司棋才是經常搞爛gag之人,為大家帶來歡笑。李司棋搞笑自爆不時於拍劇時小作休息,卻被祥仔發現兼整蠱:「我有時等埋位會想瞌吓,諗住抖抖。點知被祥仔發現。祥仔就會叫人『叫醒呢個臨記啦』,個臨記就係我。」看似大膽「得罪」前輩的祥仔就言只是開玩笑:「我同司棋姐咁熟先敢開玩笑咋!」談到拍攝的休息時間是否不夠?李司棋則盛讚劇組平時給她足夠的休息時間:「每日都可以瞓番個好覺。」

夏雨搞茶記

看似大膽「得罪」前輩的祥仔就笑言只是開玩笑:「我同司棋姐咁熟先敢開玩笑咋!」問到拍攝的休息時間是否不夠?李司棋則盛讚劇組平時給她足夠的休息時間:「每日都可以瞓番個好覺。」

另外,於劇中經營茶餐廳生意的夏雨、關菊英及李司棋日前齊齊以復古Look上陣拍攝,關菊英及李司棋均換上及肩長髮示人,造型特別!


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...