2016年12月18日 星期日

無綫減人工兼停Job 35歲葉翠翠劈炮 __,翠翠,無綫,葉翠翠,

無綫減人工兼停Job 35歲葉翠翠劈炮■懷孕5個月的葉翠翠,自爆被無綫要求減薪三分一,終決定提前解約。葉翠翠前晚與老公周曉東一齊在炮台山開聖誕派對,亦宣佈與無綫結束十一年賓主關係。挺住5個月大肚的翠翠透露原本與公司仍有兩年合約,但被要求減薪三分一,她說:「本身唔算多(薪金),但《姊妹淘》cut咗我之後就冇嘢做,自己都知唔夠數交畀公司,明白唔會白畀人工,咁不如完咗約啦,全職照顧家人同BB,我哋係和平 ...


無綫減人工兼停Job 35歲葉翠翠劈炮



■懷孕5個月的葉翠翠,自爆被無綫要求減薪三分一,終決定提前解約。

葉翠翠前晚與老公周曉東一齊在炮台山開聖誕派對,亦宣佈與無綫結束十一年賓主關係。挺住5個月大肚的翠翠透露原本與公司仍有兩年合約,但被要求減薪三分一,她說:「本身唔算多(薪金),但《姊妹淘》cut咗我之後就冇嘢做,自己都知唔夠數交畀公司,明白唔會白畀人工,咁不如完咗約啦,全職照顧家人同BB,我哋係和平氣氛下傾完呢件事。」



■葉翠翠老公周曉東前晚突然多了「二撇雞」,未知是生長速度快,還是黐上去呢?

翠翠減薪寧願解約翠翠又笑言老公是她經理人,而自己是老公的工人,會否要求每年加家用?翠翠望實老公說:「你唔會減呀?」好冤氣!有傳翠翠之後會轉做KOL,但她強調只是網上分享資訊,並沒有取報酬。


鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...