2016年12月21日 星期三

小儀冬至車禍 麥玲玲勸轉揸綠色車改運 __,麥玲玲,小儀,

麥玲玲分析小儀冬至遇車禍的緣故。DJ阮小儀駕駛迷你白色小座駕途經佐敦道廟街期間,竟然被尾隨車輛「強吻」,小儀落車查看,發現車尾遭撞花,但對方卻撞車後不顧而去,小儀當然激氣,第一時間致電森美求助。事後小儀回覆東網報平安,對於發生無妄之災,她說:「架車畀人撞,仲不顧而去,報咗警,所以唔方便講太多。(人有冇事?)人完全冇事,只係刮咗架車啫,刮花咗『籮柚』囉!」森美自認近身侍衛記者訪問森美對小儀撞車一事有 ...


麥玲玲分析小儀冬至遇車禍的緣故。

DJ阮小儀駕駛迷你白色小座駕途經佐敦道廟街期間,竟然被尾隨車輛「強吻」,小儀落車查看,發現車尾遭撞花,但對方卻撞車後不顧而去,小儀當然激氣,第一時間致電森美求助。事後小儀回覆東網報平安,對於發生無妄之災,她說:「架車畀人撞,仲不顧而去,報咗警,所以唔方便講太多。(人有冇事?)人完全冇事,只係刮咗架車啫,刮花咗『籮柚』囉!」

森美自認近身侍衛

記者訪問森美對小儀撞車一事有何意見?他謂:「我知道,佢一撞車就打畀我,我係佢近身侍衛嘛,我叫佢冷靜報警,警方會幫手,好彩好小事啫,但撞佢架車嘅人不顧而去,交畀警方會搵嗰個人(知唔知點發生?)佢話坐喺車度,感到有架車撞埋嚟,震一震,再望架車就走咗喇!」

小儀輕微犯太歲

而玄學家麥玲玲表示伐今日是冬至,開始步入新一年的氣運,小儀有輕微犯太歲,白色車對小儀是有助事業及財運,但鮮色如墨綠色車會更有利她。麥玲玲稱小儀要留意家宅方面,或者家中進行裝修會有幫助,另外,亦要注意視力問題,而新一年小儀的財運仍然不俗。

__________________________

想聽歌?想睇MTV?想了解本地Indie Band資訊

快啲click入「聲大夾樂」專頁: http://on.cc/musicon


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...