2016年12月19日 星期一

袁偉豪開聲約食飯 岑杏賢嗌順其自然 __,袁偉豪,岑杏賢,

岑杏賢話佢哋順其自然啦,大家都各有各忙。藝人袁偉豪(Ben)在萬千星輝頒獎禮中,奪得「最受歡迎電視男角色」獎,他在後台接受訪問時被問及在台上公開多謝前女友岑杏賢(Jennifer),Ben表示:「我都有多謝好多人,3年嘅感情入面佢支謝我好多,呢個獎佢都有份。」他還表示擇日約岑杏賢她出來食飯慶祝。有Send訊息恭喜東網聯絡上岑杏賢,她回應表示:「我有上去myTVSUPER睇番成個頒獎禮,其每次睇頒獎 ...




其他影片:>>






岑杏賢話佢哋順其自然啦,大家都各有各忙。

藝人袁偉豪(Ben)在萬千星輝頒獎禮中,奪得「最受歡迎電視男角色」獎,他在後台接受訪問時被問及在台上公開多謝前女友岑杏賢(Jennifer),Ben表示:「我都有多謝好多人,3年嘅感情入面佢支謝我好多,呢個獎佢都有份。」他還表示擇日約岑杏賢她出來食飯慶祝。

有Send訊息恭喜

東網聯絡上岑杏賢,她回應表示:「我有上去myTV SUPER睇番成個頒獎禮,其每次睇頒獎禮我都會好感動,睇到每一個人攞獎我都會眼濕濕嘅。至於佢(袁偉豪)話再約我食飯,我覺得順其自然啦,大家各有各忙,佢自己工作都好忙,咁我哋……順其自然啦。」問到前男友袁偉豪在台上公開多謝她,會否特別感動?她表示:「我有傳短訊恭喜佢,雖然我冇睇到直播,但朋友都有短訊我,update邊個拎咩獎。我都有send message恭喜佢(袁偉豪),身為佢其中一個朋友,佢攞獎我都好戥佢開心。」她還表示每個得獎嘉賓獲獎的時候多謝自己的屋企人,她都會覺得好感動。

袁偉豪話做自己先

其後,袁偉豪對於岑杏賢的回應,他再接受東網訪問時表示:「目前主要都想做好自己工作先,佢講得啱感情係需要順其自然嘅,嚟緊大家都有好多工作要面對,佢都有自己工作,呢段時間大家換另一個角色,喺身邊支持大家,大家都係好朋友,將來嘅事將來再算。」

__________________________

想聽歌?想睇MTV?想了解本地Indie Band資訊

快啲click入「聲大夾樂」專頁: http://on.cc/musicon


來源 source: http://hk.on.cc
鍾意就快D Share啦!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...